Επιστροφή στην κορυφή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 18ης Δεκεμβρίου 2006, για την καταχώριση, την αξιολόγηση, την αδειοδότηση και τους περιορισμούς των χημικών προϊόντων (REACH), η KONE Corporation και οι θυγατρικές της (όλες μαζί αποκαλούμενες "KONE") επιθυμούν με την παρούσα να ενημερώσουν τους πελάτες τους σχετικά με την παρουσία ουσιών στον τρέχοντα κατάλογο υποψήφιων ουσιών υψηλού κινδύνου προς αδειοδότηση (τελευταία ενημέρωση στις 15 Ιανουαρίου 2019) σε ορισμένα είδη της KONE.

Χρήση μολύβδου στα είδη της KONE

Η KONE συνεχώς προσπαθεί να αφαιρέσει τον μόλυβδο από τα είδη της. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι τα ακόλουθα είδη της KONE που παραδίδονται στην ΕΕ περιέχουν μόλυβδο σε συγκέντρωση μεγαλύτερη του 0,1% κατά βάρος:

  • Λάμες μολύβδου που χρησιμοποιούνται στα αντίβαρα των ανελκυστήρων KONE MonoSpace 700 ™ και KONE TranSys ™ με χαμηλή κεφαλή ή με πολύ μικρό χώρο για το αντίβαρο.
  • Συσσωρευτές μολύβδου/οξέος σε όλους τους ανελκυστήρες.
  • Ορισμένα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη μέσα στα PCBA και τους οδηγούς στις λύσεις ηλεκτροδότησης της KONE.

Τα προαναφερθέντα είδη δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πελατών και των τελικών χρηστών υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, με την προϋπόθεση ότι ο ανελκυστήρας λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες της KONE και τα είδη διατίθενται σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?