Επιστροφή στην κορυφή

Γιατί να επιλέξετε KONE;

ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ

Οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεστε, διοχετεύουμε τη διεθνή μας τεχνογνωσία στο επαγγελματικό τοπικό σέρβις.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Παρέχουμε ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες υψηλής ποιότητας για όλων των ειδών τα κτίρια. Οι υπηρεσίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού μας φροντίζουν ώστε ο εξοπλισμός σας να είναι αξιόπιστος και ασφαλής στη χρήση.

Why KONE DX?

With KONE DX a building steps into tomorrow without losing its identity and connection to the people. KONE DX makes sure “the new era” is not about technology but the personal experiences it enables. Your building has a soul. We give it an update.

Partner with a sustainability leader

Partner with a sustainability leader

We help you achieve your eco-efficiency goals during every phase of your building’s life cycle, from design and construction to maintenance and modernization. Our energy-efficient solutions and services for smart eco-cities, low-carbon communities, and net-zero sustainable buildings support the ongoing transition towards a more sustainable future for urban living.  

Ένας αποκλειστικός συνεργάτης σάς υποστηρίζει σε κάθε σας βήμα

Το γνωρίζατε ότι ένας καλοσυντηρημένος ανελκυστήρας ή κυλιόμενη κλίμακα μπορεί να βρίσκεται σε λειτουργία επί δεκαετίες; Στην KONE, είμαστε αφοσιωμένοι και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα ή της κυλιόμενης κλίμακας.

img_existing-buildings-tentants-happier

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΣΑΣ

Οι υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης φροντίζουν ώστε ο εξοπλισμός σας να αποδίδει ιδανικά. Κάνουμε σέρβις σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες και θύρες, τόσο της KONE όσο και άλλων κατασκευαστών, σε όλο τον κόσμο. Το σημείο αφετηρίας είναι η κατανόηση των απαιτήσεων συντήρησης σας, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την πλέον κατάλληλη λύση συντήρησης για εσάς. Θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα συντήρησής σας στα μοναδικά χαρακτηριστικά της εγκατάστασης και του εξοπλισμού σας, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τον τύπο του.

img_existing-buildings-planning-for-the-future

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ως πελάτης υπηρεσιών σέρβις της KONE, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατάσταση του εξοπλισμού σας και τις τελευταίες του δραστηριότητες. Προσφέρουμε εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις του εξοπλισμού και υποστήριξη κατά τον προγραμματισμό, προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις όσον αφορά την απόδοση και το κόστος. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, ο σωστά προγραμματισμένος εκσυγχρονισμός εξασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός σας θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα, θα συμμορφώνεται με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και θα ταιριάζει με τον σχεδιασμό του κτιρίου σας.

img_existing-buildings-time-to-improve

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

Ακόμα και ο πιο στιβαρός εξοπλισμός κάποια στιγμή παλιώνει. Μπορείτε να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας με τα πακέτα λύσεων εκσυγχρονισμού και να βελτιώσετε την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την προσβασιμότητα και την εμφάνιση του ανελκυστήρα σας, καθώς και να περιορίσετε την κατανάλωση ενέργειας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν με τις λύσεις πλήρους αντικατάστασης και να απολαύσετε τα οφέλη ενός καινούργιου ανελκυστήρα ή κυλιόμενης κλίμακας, στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?