Επιστροφή στην κορυφή

Γιατί να εκσυγχρονιστείτε με την KONE;

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

Ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα KONE προσφέρει βελτίωση της ασφάλειας, της αξιοπιστίας, της προσβασιμότητας και της εμφάνισης, και επιπλέον περιορίζει το κόστος της ενέργειας.

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εργασία μαζί μας προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία, ευκολία πρόσβασης και άνεση, για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του κτιρίου σας.

ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

Η επαγγελματικά προσεγμένη μας διαδικασία εκσυγχρονισμού εξασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή όχληση για ενοίκους και επισκέπτες.

Εργαλεία και στοιχεία λήψης

Περισσότερα εργαλεία και στοιχεία λήψης

Η διαδικασία εκσυγχρονισμού ανελκυστήρων KONE

Προγραμματισμός

img_1_Project_planning-01-535x365.jpg

Εγκατάσταση

img_2_Installation-01-535x365.jpg

Ολοκλήρωση

img_3_Completion-01-535x365.jpg

Τα πλεονεκτήματα του εκσυγχρονισμού ενός ανελκυστήρα

img_elevator-modernization-benefits-1

Απόδοση

Ο εκσυγχρονισμένος ανελκυστήρας αποδίδει καλύτερα. Θα έχετε λιγότερες αναμονές, λιγότερες βλάβες και λιγότερη αναστάτωση, πάντα από τον υφιστάμενο ανελκυστήρα σας. Οι επισκευές θα είναι λιγότερες με μια νέα και σύγχρονη μονάδα ελεγκτή και τον ανυψωτικό μηχανισμό τεχνολογίας αιχμής μας, που είναι σχεδιασμένος για διάρκεια και για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη από τις ανανεωμένες θύρες και τη σηματοδότηση του ανελκυστήρα, που παρέχουν αξιοπιστία, καλαίσθητη εμφάνιση και ευχρηστία.

img_elevator-modernization-benefits-2

Ασφάλεια

H ασφάλεια είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα – οι καινοτόμες βελτιώσεις μας θα κάνουν τον εξοπλισμό σας ασφαλέστερο και τους επιβαίνοντες σας πιο ξένοιαστους. Θα επωφεληθείτε από βελτιώσεις ασφαλείας όπως καλύτερη λειτουργία θυρών θαλάμου, ακριβή προσέγγιση θαλάμου σε ορόφους, καλύτερο φωτισμό για να παρέχεται καλύτερη ορατότητα και το αίσθημα της ασφάλειας, σύστημα ενδοεπικοινωνίας μέσα στο θάλαμο, τροφοδοτικό κινδύνου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και πολλά ακόμα.

img_elevator-modernization-benefits-3

Προσβασιμότητα

Η καλή προσβασιμότητα είναι ένα από τα κύρια προσόντα ενός ανελκυστήρα. Με την πλήρη αντικατάσταση του ανελκυστήρα, μπορείτε να επιτύχετε μέχρι και 50% περισσότερο χώρο στον θάλαμο του ανελκυστήρα σας. Με τον εκσυγχρονισμό, μπορείτε να έχετε θύρες μεγάλου ανοίγματος για να διευκολύνετε την είσοδο αμαξιδίων ή καροτσιών μωρών. Η άνετη και ομαλή διακίνηση ανθρώπων προσφέρει βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των διαμενόντων στο κτίριο και διασφαλίζει ότι το κτίριο παραμένει ελκυστικό για τους σημερινούς και μελλοντικούς ενοίκους και ιδιοκτήτες.

img_elevator-modernization-benefits-4

Εμφάνιση

Ο καλαίσθητος ανελκυστήρας συμπληρώνει το κτίριο σας και κάνει τη μετακίνηση με ανελκυστήρα μια ευχάριστη εμπειρία. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τον παλιό θάλαμο του ανελκυστήρα σας σε σύγχρονο, ως μέρος του έργου εκσυγχρονισμού του. Φροντίστε για την ανακατασκευή του ανελκυστήρα σας με καλαίσθητα, ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό υλικά, χωρίς να αυξηθεί το βάρος του ανελκυστήρα. Σας προσφέρουμε διάφορους τύπους επαγγελματικά σχεδιασμένων εσωτερικών για να διαλέξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επέμβετε στον σχεδιασμό ενός έτοιμου θαλάμου ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας σχέδιο, αναμιγνύοντας και ταιριάζοντας υλικά και εξαρτήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

img_elevator-modernization-benefits-5

Φιλικότητα προς το περιβάλλον

Με τον εκσυγχρονισμό, μπορείτε να αναβαθμίσετε σημαντικά την οικολογική απόδοση του ανελκυστήρα σας. Προσφέρουμε έναν ενεργειακά αποδοτικό κινητήρα KONE EcoDisc®, ο οποίος καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια από τους γραναζωτούς ανελκυστήρες έλξης με δύο ταχύτητες ή τους υδραυλικούς ανελκυστήρες. Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού LED στον θάλαμο και το ενεργειακά αποδοτικό μας σύστημα κίνησης που ανακτά την περίσσεια ενέργειας κατά την πέδηση και την επανατροφοδοτεί στο δίκτυο. Ακόμα, προσφέρουμε επιλογές αναμονής, όπου ο θάλαμος μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν ο ανελκυστήρας δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και ταυτόχρονα να μειώσετε τη συμβολή σας στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?