Επιστροφή στην κορυφή

Ένας τελείως νέος ανελκυστήρας για την αντικατάσταση του παλαιού

Φέρτε την επανάσταση στην άνεση και την ασφάλεια του ανελκυστήρα σας. Αυξήστε την αξία και την οικολογική απόδοση του κτιρίου σας για πολλά χρόνια. Διαβάστε γιατί αξίζει η πλήρης αντικατάσταση του ανελκυστήρα σας.

ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ;

Συνιστούμε την πλήρη αντικατάσταση εάν ο ανελκυστήρας σας έχει μικρό και στενάχωρο θάλαμο, αργεί να μετακινηθεί από όροφο σε όροφο, τίθεται συχνά εκτός λειτουργίας και η ηλικία του είναι 25 ετών και άνω.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ;

Με την πλήρη αντικατάσταση ανελκυστήρα από την KONE θα αυξήσετε την αξία του κτιρίου σας, θα μειώσετε τα κόστη σας, θα κάνετε πιο άνετο τον ανελκυστήρα και η όλη διαδικασία θα γίνει χωρίς πονοκεφάλους

Ανελκυστήρες πλήρους αντικατάστασης

ΠροϊόνΠεριγραφήΜηχανοστάσιο
ΤαχύτηταΜέγιστος αριθμός ορόφων
Μέγιστος αριθμός ατόμωνΜέγιστος αριθμός ανελκυστήρων ομάδας
KONE NanoSpace™Μια προηγμένη λύση εκμετάλλευσης χώρου για έργα πλήρους αντικατάστασης σε πολυκατοικίες.Όχι
1,0 m/s16
Έως 82
KONE CombiSpace™
Μια πρακτική λύση για έργα πλήρους αντικατάστασης σε πολυκατοικίες.
Ναι
1,0 m/s16
Έως 83
KONE MonoSpace® 500Ένας ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο για έργα πλήρους αντικατάστασης σε μικρού και μεσαίου ύψους κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίριαΌχι
1,75 m/s24
Έως 154
KONE MonoSpace® 700Ένας ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο για έργα πλήρους αντικατάστασης σε μικρού και μεσαίου ύψους κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίριαΌχι
3,0 m/s36
Έως 336
KONE TranSys™
Ένας ανελκυστήρας βαρέος τύπου χωρίς απαίτηση για μηχανοστάσιο, για κτίρια με ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη μεταφορά ατόμων, υπηρεσιών και αγαθών.
Όχι
1,6 m/s
12Έως 66
4

Εργαλεία και στοιχεία λήψης

Περισσότερα εργαλεία και στοιχεία λήψης

ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ;

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?