Επιστροφή στην κορυφή

Γιατί να τοποθετήσετε ανελκυστήρα εκ των υστέρων από την KONE;

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΞΙΑ

Με εκ των υστέρων τοποθετημένο ανελκυστήρα, η αξία της ιδιοκτησίας αυξάνεται και το κτίριο σας γίνεται πιο ελκυστικό για υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές, ενώ βελτιώνεται και η προσβασιμότητα αυτού.

ΕΝΑΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Ο ανελκυστήρας διευκολύνει τους ανθρώπους να κινούνται με ασφάλεια εντός του κτιρίου σας, επιτρέποντας στους πιο ηλικιωμένους ενοίκους να ζουν περισσότερο καιρό στο σπίτι και διευκολύνοντας για όλους την πρόσβαση στους υψηλότερους ορόφους.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο έμπειρος συνεργάτης που μπορεί να παράσχει ένα εξαιρετικά μελετημένο σχέδιο, αποτελεί έξυπνη επιλογή. Φροντίστε ώστε ο νέος σας ανελκυστήρας να τοποθετηθεί χωρίς σκοτούρες, χωρίς χρονικές ή οικονομικές υπερβάσεις. Μετά τις δοκιμές και την παράδοση, μπορούμε να σας υποδείξουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες βάσει των αναγκών σας.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΙΣΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!

Η εγκατάσταση νέου ανελκυστήρα θα σας δημιουργήσει λιγότερη αναστάτωση σε σχέση με άλλες εργασίες ανακαίνισης. Κάθε χρόνο, ολοκληρώνουμε χιλιάδες εγκαταστάσεις εκ των υστέρων τοποθέτησης ανελκυστήρων σε όλο τον κόσμο, γρήγορα, απροβλημάτιστα και με την ελάχιστη δυνατή όχληση για τους ενοίκους και τους επισκέπτες του κτιρίου. Επειδή κάθε περίπτωση είναι μοναδική, μπορούμε να συστήσουμε την πλέον κατάλληλη λύση για την αρχιτεκτονική του κτιρίου και τις ανάγκες χρήσης του πελάτη.

Ανελκυστήρες KONE για εκ των υστέρων τοποθέτηση

ΠροϊόνΠεριγραφήΤαχύτηταΜέγιστη διαδρομήΜέγιστο φορτίο
Μέγιστος αριθμός ατόμωνΜέγιστος αριθμός ανελκυστήρων ομάδας
KONE MonoSpace® 500Ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο για έργα πλήρους αντικατάστασης σε μικρού και μεσαίου ύψους κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια1,75 m/s
70 m
1150 kg
Έως 15
4
KONE ProSpace™Λύση ανελκυστήρα με την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση χώρου για κτίρια κατοικιών χωρίς ανελκυστήρα0,6 m/s
30 m
675 kg
Έως 9
1

ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Τοποθέτηση ανελκυστήρα εκ των υστέρων: οδηγός βήμα προς βήμα

Θα αναλάβουμε τον προγραμματισμό και τον συντονισμό του συνόλου της διαδικασίας εγκατάστασης και ένας αποκλειστικός υπεύθυνος έργου θα φροντίσει ώστε το έργο σας να ολοκληρωθεί εντός της προθεσμίας και χωρίς υπέρβαση του κόστους.

Λήψη απόφασης

Πρώτα, θα πρέπει να συγκεντρώσετε πληροφορίες σχετικά με κατάλληλες λύσεις για το κτίριο σας, καθώς και τυχόν άδειες και επιδοτήσεις, και να προβείτε σε χονδρική εκτίμηση κόστους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτές τις ενέργειες.

Χρηματοδότηση

Στη συνέχεια θα πρέπει να μελετήσετε τον τρόπο χρηματοδότησης του έργου, τι μέρος αυτής μπορεί να καλυφθεί από επιδότηση και πώς θα επιμεριστεί το κόστος ανάμεσα στους ενοίκους.

Προγραμματισμός

Θα αποφασίσουμε για τη τοποθεσία εγκατάστασης, θα καταρτίσουμε τις αρχιτεκτονικές και τεχνικές μελέτες για το φρέαρ, θα σχεδιάσουμε το εσωτερικό του ανελκυστήρα και θα φροντίσουμε ώστε να διεκπεραιωθούν όλες οι σχετικές άδειες.

Κατασκευή

Αυτό το στάδιο καλύπτει τις προετοιμασίες της τοποθεσίας εγκατάστασης, την εγκατάσταση του φρέατος και του ανελκυστήρα και τον τελικό καθαρισμό. Προτού σας παραδώσουμε τον ανελκυστήρα σας, θα προβούμε σε πλήρη επιθεώρηση της ασφάλειας και των επιδόσεων.

Συντήρηση

Η προληπτική συντήρηση που κάνουμε διασφαλίζει ότι ο ανελκυστήρας σας θα λειτουργεί αξιόπιστα σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του. Εάν τυχόν σημειωθεί κάποιο πρόβλημα, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στην περιοχή σας θα επαναφέρουν σε λειτουργία τον ανελκυστήρα το συντομότερο δυνατόν.

Ο κατάλληλος ανελκυστήρας για το κτίριο σας: ας το κάνουμε πραγματικότητα!

img_buildings-without-elevators-designing-1

Εύρεση της κατάλληλης θέσης για τον ανελκυστήρα σας

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ανελκυστήρα σχεδόν σε οποιοδήποτε κτίριο. Το μέγεθος και το σχήμα του κλιμακοστασίου θα προσδιορίσει εάν ο ανελκυστήρας θα εγκατασταθεί εντός ή εκτός αυτού.
Επιλογές εγκατάστασης:

  • Εντός του κλιμακοστασίου με τις κλίμακες εκατέρωθεν του ανελκυστήρα
  • Στο μέσον του κλιμακοστασίου
  • Με μερική αντικατάσταση του κλιμακοστασίου, το οποίο εκτείνεται εκτός του κτιρίου
  • Σε έτοιμο συναρμολογημένο φρέαρ σε εξωτερικό τοίχο. Επειδή το φρέαρ είναι εκ των προτέρων συναρμολογημένο και στη συνέχεια μεταφέρεται στο σημείο τοποθέτησης, η μέθοδος αυτή εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.
img_buildings-without-elevators-designing-2

Επιλογή σχεδιασμού

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λύση η οποία να ταιριάζει με τον εσωτερικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε κτιρίου. Μπορείτε να επιλέξετε υλικό φρέατος το οποίο να ταιριάζει τόσο με το εσωτερικό του κτιρίου όσο και με το υλικό των τοιχωμάτων του θαλάμου και τα υλικά του δαπέδου.

img_buildings-without-elevators-designing-3-951x535.jpg

Οικονομικές διευκολύνσεις

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες προβλέπονται επιδοτήσεις οι οποίες καλύπτουν μέχρι και 60–70% του συνολικού κόστους της εγκατάστασης ανελκυστήρα. Κατά κανόνα, η διαχείριση της πολυκατοικίας λαμβάνει δάνειο και χρηματοδοτεί τις δόσεις για την εξόφληση διαμέσου της μηνιαίας χρέωσης για τη συντήρηση. Στη συνέχεια, οι ένοικοι αποφασίζουν για τον τρόπο επιμερισμού του κόστους. Είμαστε έτοιμοι να σας παράσχουμε υποδείξεις και να σας αποστείλουμε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού: απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποστηρίξουμε.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?