Επιστροφή στην κορυφή

Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή

Η KONE NanoSpace είναι μια προηγμένη λύση εκμετάλλευσης χώρου για ταχεία αντικατάσταση σε πολυκατοικίες. Η ορθολογική διαδικασία εγκατάστασης και η ιδιαίτερα συμπαγής τεχνολογία μπορούν να παράσχουν ένα νέο και ενεργειακά αποδοτικό ανελκυστήρα που είναι έως και 50% μεγαλύτερος σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων. Κατάταξη Ενεργειακής Κλάσης κατά ISO B. O KONE NanoSpace πληροί τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων για ανελκυστήρες EN81-20 και EN81-50.

Προδιαγραφές

  • Περιγραφή: Προηγμένη λύση εκμετάλλευσης χώρου για έργα πλήρους αντικατάστασης του ανελκυστήρα σε πολυκατοικίες
  • Ταχύτητα: 1,0 m/s
  • Μέγιστη διαδρομή: 40 m
  • Μέγιστο φορτίο: 630 kg
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων: 8
  • Μέγιστος αριθμός ανελκυστήρων σε ομάδα: 2/2

Σχεδιασμός

  • Έξι σύγχρονες και ευέλικτες επιλογές εσωτερικού θαλάμου, οι οποίες ταιριάζουν σε οποιαδήποτε πολυκατοικία
  • Δύο καλαίσθητες επιλογές σηματοδότησης
  • Δυνατότητα συνδυασμού εξαρτημάτων για μοναδική εμφάνιση και αίσθηση

Περισσότερη άνεση σε λιγότερο χρόνο

img_elevator-nanospace-blocks-1

ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Το επαναστατικό σύστημα KONE HybridHoisting™ του KONE NanoSpace συνδυάζει τις τεχνολογίες ιμάντα και συρματόσχοινου με έναν εντελώς νέο τρόπο: ο ιμάντας κινεί τον ανελκυστήρα και τα συρματόσχοινα αναρτούν τον θάλαμο μέσα στο φρέαρ. Ο ιδιαίτερα συμπαγής σχεδιασμός και η τεχνολογία αιχμής επιτρέπουν την εξαιρετικά ακριβή στάση του θαλάμου του ανελκυστήρα σε κάθε όροφο (επιπέδωση). Προσφέρει επίσης βελτιωμένη άνεση κατά την κίνηση του ανελκυστήρα, κάνοντας κάθε διαδρομή μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

img_elevator-nanospace-blocks-2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο ανελκυστήρας KONE NanoSpace διαθέτει δύο λεπτά αντίβαρα, τα οποία επιτρέπουν την προσαρμοστική ισοστάθμιση και βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Βρίσκονται δίπλα στις ράγες οδήγησης, επιτρέποντας έως και 50% μεγαλύτερο μέγεθος θαλάμου στο ίδιο φρέαρ. Ακόμα, σας προσφέρουμε μια συλλογή από σύγχρονες και ευχάριστες σχεδιάσεις εσωτερικών ανελκυστήρα, που δημιουργήθηκαν από τη βραβευμένη σχεδιαστική ομάδα μας. Απλά επιλέξτε αυτή που σας αρέσει, ή μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά, φωτισμό και εξαρτήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο.

img_elevator-nanospace-blocks-3

ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο KONE NanoSpace κινείται με τον κινητήρα KONE EcoReel™, ο οποίος χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία αιχμής με τον ιδιαίτερα επιτυχημένο KONE EcoDisc® αλλά με ακόμα πιο συμπαγή σχεδιασμό. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ανυψωτικές λύσεις ανελκυστήρων, ο κινητήρας EcoReel βρίσκεται στον πυθμένα του φρεατίου, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την όχληση για το κτίριο. Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τη σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και τα μειωμένα λειτουργικά κόστη, καθώς το NanoSpace είναι ενεργειακά αποδοτικότερο από τους παλαιότερους ανελκυστήρες με συμβατικό ανυψωτικό σύστημα.

img_elevator-nanospace-blocks-4-600

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

Μία από τις επαναστατικές καινοτομίες του ανελκυστήρα KONE NanoSpace είναι ο σύντομος χρόνος εγκατάστασης. Όταν επιλέγετε NanoSpace, η αντικατάσταση του υφιστάμενου ανελκυστήρα σας είναι ταχύτερη και ευκολότερη από κάθε άλλη φορά. Η πολύ αποδοτική και ορθολογική διαδικασία αντικατάστασης τεσσάρων βημάτων και οι τεχνολογικές καινοτομίες μεταφράζονται σε λιγότερη όχληση και τη δυνατότητα θέσης σε λειτουργία του ανελκυστήρα σας ακόμα και μέσα σε δύο εβδομάδες.

Εργαλεία και στοιχεία λήψης

Περισσότερα εργαλεία και στοιχεία λήψης

Σχετικά θέματα

img_modernization-elevator-mod-modernization-related-1-951x535

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Ο σωστά προγραμματισμένος εκσυγχρονισμός εξασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός σας θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα, να συμμορφώνεται με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και να ταιριάζει με τον σχεδιασμό του κτιρίου σας. Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία εκσυγχρονισμού μας και για τις υπηρεσίες KONE Care for Life και Προγραμματισμού Διαχείρισης των Στοιχείων Εξοπλισμού.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?